The Rolling Paper

Afbeelding
Rolling Paper

The Rolling Paper is een full color stripkrant op tabloidformaat die gratis verspreid wordt via verschillende kanalen. De eerste editie wordt in de aanloop tot het eerstvolgende kamerdebat over de wietexperimenten verspreid.

-> The Rolling Paper heeft nu een website!

In deze eerste editie verkennen we de belangen die spelen rond het cannabisvraagstuk. We interviewen coffeeshopeigenaren, kwekers, handelaren, gebruikers, politie en justitie, politici en beleidsmakers, verslavinsginstellingen, economen en maatschappelijke organisaties. De verhalen worden verstript, zodat gevoelige informatie op een ludieke manier geanonimiseerd kan worden. De bevindingen worden uitgewerkt in een uitgebreide infographic die de centrumspread van de krant vormt: de cannabisbelangenkaart.

Sponsors

Voor deze eerste editie van The Rolling Paper zijn we op zoek naar sponsoren die de uitgave mogelijk maken. Als sponsor draag je bij aan een genuanceerd beeld rond het cannabisdebat in Nederland. Afhankelijk van de bijdrage kunnen we naast een gewenst aantal exemplaren van de krant, ook één of meerdere ondertekende piëzografieën van tekeningen uit de krant beschikbaar stellen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding